Aannemersbedrijf K. Slager

Aannemersbedrijf K. Slager is een Aannemer gelegen aan Gemeenteweg 242 in Staphorst.

Meer informatie over Aannemersbedrijf K. Slager in Staphorst

Aannemersbedrijf K. Slager is een ervaren en betrouwbaar aannemersbedrijf in de omgeving van Staphorst. Ze zijn gespecialiseerd in alle aspecten rondom bouw en voeren zowel kleine als grote bouwprojecten uit. Het bedrijf staat bekend om zijn efficiënte en zorgvuldige werkwijze, vakmanschap en goede samenwerking met leveranciers. Ze voldoen aan hoge eisen omtrent kwaliteit en veiligheid en bieden optimale begeleiding aan leerlingen in het bouwvak. Goed overleg en duidelijke afspraken met de klant staan centraal. Het bedrijf biedt diensten aan op het gebied van bouw, renovatie, timmerwerk, machinaal timmerwerk en tegelwerk. Aannemersbedrijf K. Slager is gevestigd in Staphorst en werkt in de regio van Staphorst, Meppel en Zwolle.

Wil je weten wat Aannemersbedrijf K. Slager verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Aannemersbedrijf K. Slager of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Aannemersbedrijf K. Slager? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aannemersbedrijf K. Slager het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Aannemersbedrijf K. Slager reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Aannemersbedrijf K. Slager

Bezoekers bekeken ook