Acombouw

Acombouw is een Bouwbedrijf gelegen aan Wilgenlaan 30 in Rouveen.

Meer informatie over Acombouw in Rouveen

Acombouw is een ZZP'er die gespecialiseerd is in verbouwingen, aanbouw, badkamers en tuinhuizen. Ze bieden een volledige service, inclusief elektra, tegelwerk en kitten, zodat klanten volledig ontzorgd worden. Voor grotere projecten maakt Acombouw gebruik van een ervaren netwerk van ZZP'ers. Op de website zijn verschillende projecten te bekijken, waaronder badkamers, verbouwingen en tuinhuizen. Om contact op te nemen, kan er een bericht gestuurd worden via het contactformulier op de website, of er kan gebeld of gemaild worden naar Arjan Compagner van Acombouw.

Wil je weten wat Acombouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Acombouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Acombouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Acombouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Acombouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Acombouw

Bezoekers bekeken ook