Angelique Beauty & Wellness

Angelique Beauty & Wellness is een Schoonheidssalon gelegen aan Hoogeweg 12 in Staphorst.

Meer informatie over Angelique Beauty & Wellness in Staphorst

Welkom op onze site! Ik ben Angelique Engel, een gediplomeerd schoonheidsspecialiste sinds 2005 en ik ben blij dat u interesse heeft in onze salon voor huidverbetering en biologische cosmetica. We zijn aangesloten bij de ANBOS en ik heb ook mijn diploma voor Shiatsu massage. In 2012 heb ik mijn voortgezette opleiding schoonheidsverzorging op Hbo-niveau afgerond, waar ik les kreeg in natuurwetenschappen, medische kennis, onderwijskunde en psychologie. Ik heb me gespecialiseerd in Acne, Bindweefselmassage, Elektrisch Ontharen en de Cosmetische Shiatsu methode, die allemaal zijn ingeschreven bij de ANBOS en mogelijk vergoed worden door uw verzekeraar. Het is een veelzijdig vak waarin je nooit uitgeleerd raakt, maar het belangrijkste voor mij is dat u als klant de behandeling ervaart als een mini-vakantie waarin uw zelfhelend vermogen wordt aangesproken. Echte schoonheid komt van binnen en straalt uit via uw huid! U kunt ons vinden op Hoogeweg 12, 7951 DV Staphorst en ons telefonisch bereiken op 06-27 306 658.

Wil je weten wat Angelique Beauty & Wellness verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Angelique Beauty & Wellness of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Angelique Beauty & Wellness? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Angelique Beauty & Wellness het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Angelique Beauty & Wellness reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Angelique Beauty & Wellness

Bezoekers bekeken ook