Antiekhandel E Noordhuis

Antiekhandel E Noordhuis is een Antiekwinkel gelegen aan Zuidweg 4 in Staphorst.

Meer informatie over Antiekhandel E Noordhuis in Staphorst

Noordhuis Antiek & Restauratie is een familiebedrijf dat al sinds 1939 gevestigd is in Staphorst en nu alweer door de derde generatie gerund wordt. Ze hebben een showroom van 1500 m2 waar ze een uitgebreide collectie antiek tentoonstellen. Als een meubelstuk restauratie nodig heeft, doen ze dit vrijblijvend en je beslist pas na de restauratie of je het meubelstuk daadwerkelijk wilt kopen. Het bedrijf wordt gerund door de familie Noordhuis.

Wil je weten wat Antiekhandel E Noordhuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Antiekhandel E Noordhuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Antiekhandel E Noordhuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Antiekhandel E Noordhuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Antiekhandel E Noordhuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Antiekhandel E Noordhuis

Bezoekers bekeken ook