Autobedrijf Slager

Autobedrijf Slager is een Autohandel gelegen aan Rijksparallelweg 29 in Staphorst.

Meer informatie over Autobedrijf Slager in Staphorst

Autobedrijf Slager heeft een ruim aanbod occasions van verschillende merken, zoals de 1.0 TFSI Sport Pro Line, 1.4 TFSI CoD Attraction Pro Line Plus, 1.4 TFSI S-line en de 1.6 T3 R-Design. Ze verkopen benzineauto's die zowel handgeschakeld als automatisch zijn. Naast verkoop houdt Autobedrijf Slager zich ook bezig met onderhoud en reparatie van alle merken auto's. Ze hebben een APK-keuringsstation waar ze auto's, bussen en campers kunnen keuren tot 3500 kg. Daarnaast verhuren ze ook oldtimers voor bijzondere gelegenheden. Autobedrijf Slager is actief op social media om klanten op de hoogte te houden van ontwikkelingen.

Wil je weten wat Autobedrijf Slager verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autobedrijf Slager of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autobedrijf Slager? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autobedrijf Slager het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Autobedrijf Slager reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autobedrijf Slager

Bezoekers bekeken ook