B en W Klaver B.V.

B en W Klaver B.V. is een Aandrijfassen gelegen aan Poeleweg 13 in IJhorst.

Meer informatie over B en W Klaver B.V. in IJhorst

B&W Klaver is gespecialiseerd in het produceren van aandrijfcomponenten, zoals kettingwielen, recht gefreesde tandwielen, tandriemschijven en skidrollen. Ze hebben een ruim assortiment vertande aandrijfcomponenten die direct uit voorraad leverbaar zijn. Daarnaast kunnen ze deze artikelen aanpassen naar de wensen van de klant. Dankzij hun 80 gemotiveerde medewerkers, modern machinepark en 3-ploegendienst kunnen ze producten leveren tegen een scherpe prijs/levertijd verhouding. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij B&W Klaver. Ze leveren hun aandrijfcomponenten aan gerenommeerde bedrijven in binnen- en buitenland. Ze bieden ook een speciale Quick-Service aan waarmee ze binnen 24 uur aandrijfelementen kunnen produceren. Voor meer informatie kunt u terecht op hun website of contact opnemen met een van hun verkoopmedewerkers.

Wil je weten wat B en W Klaver B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B en W Klaver B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B en W Klaver B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B en W Klaver B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar B en W Klaver B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B en W Klaver B.V.

Bezoekers bekeken ook