Bakkerij Slager V.O.F.

Bakkerij Slager V.O.F. is een Bakkerij gelegen aan Oude Rijksweg 63 in Staphorst.

Meer informatie over Bakkerij Slager V.O.F. in Staphorst

Bakkerij Slager is een ambachtelijke bakkerij in Staphorst die al sinds 1942 bestaat. Ze leveren niet alleen aan particulieren, maar ook aan restaurants en bedrijven. Het assortiment bestaat uit meer dan 30 soorten brood, waaronder ook koolhydraatverlagend brood. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in banket, waarbij ze naast gewoon gebak ook glutenvrij en suikervrij gebak maken. Een bekend product van Bakkerij Slager zijn de Staphorster Rolletjes. In de zomer van 2017 heeft de winkel in Staphorst een complete make-over gekregen, waardoor ze hun klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Bakkerij Slager heeft ook een vestiging in Genemuiden.

Wil je weten wat Bakkerij Slager V.O.F. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakkerij Slager V.O.F. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakkerij Slager V.O.F.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakkerij Slager V.O.F. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Bakkerij Slager V.O.F. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakkerij Slager V.O.F.

Bezoekers bekeken ook