Beautysalon Annette

Beautysalon Annette is een Schoonheidssalon gelegen aan Laarwoud 23 in Meppel.

Meer informatie over Beautysalon Annette in Meppel

Beautysalon Annette is een schoonheidssalon waar je terecht kunt voor verschillende behandelingen. Om een afspraak te maken kun je contact opnemen via e-mail of telefoon. Helaas neemt de salon op dit moment geen nieuwe klanten aan vanwege een volle agenda. Er is ook een maandfolder beschikbaar waarin je de kortingen en aanbiedingen kunt bekijken. Annette Knoll-Hagens is de eigenaresse van de salon en werkt met hoogwaardige kwaliteitsproducten van de merken Starline en Jafra Cosmetics. Deze producten zijn ook te koop in de salon. Via social media kun je de salon volgen voor acties en kortingen. Daarnaast is het mogelijk om een cadeaubon te bestellen. De salon is gevestigd in Meppel en het adres en contactgegevens zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Beautysalon Annette verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beautysalon Annette of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beautysalon Annette? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beautysalon Annette het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Beautysalon Annette reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beautysalon Annette

Bezoekers bekeken ook