Bed and Breakfast de Kroonenburcht

Bed and Breakfast de Kroonenburcht is een Bed & Breakfast gelegen aan Heerenweg 42a in IJhorst.

Meer informatie over Bed and Breakfast de Kroonenburcht in IJhorst

Onze Bed en Breakfast, gelegen in de voormalige werkplaats en magazijn van een lokale fietsenmaker, neemt vanaf 1 november 2021 geen nieuwe boekingen meer aan. De B&B is omgetoverd tot een knusse huiskamer en slaaphoek, inclusief een keukenhoek en sanitair. Het is een ideale uitvalsbasis voor wandelingen en fietstochten in het prachtige Reestdal, evenals voor trips naar de Weerribben/Wieden, de Havelter hunebedden, het Vechtdal en de nationale parken Dwingelderveld en Drents-Friese Wold. De eigenaren staan klaar om meer te vertellen over de mogelijkheden in de omgeving en de B&B beschikt over een eigen Tourist Info.

Wil je weten wat Bed and Breakfast de Kroonenburcht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bed and Breakfast de Kroonenburcht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bed and Breakfast de Kroonenburcht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bed and Breakfast de Kroonenburcht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Bed and Breakfast de Kroonenburcht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bed and Breakfast de Kroonenburcht

Bezoekers bekeken ook