Betonwerken Nederland B.V.

Betonwerken Nederland B.V. is een Bouwbedrijf gelegen aan Klaas Kloosterweg West 31a in Rouveen.

Meer informatie over Betonwerken Nederland B.V. in Rouveen

Bij BetonWerkenNederland B.V. kunt u terecht voor verschillende betonproducten en diensten. Zo bieden zij printbeton aan, waarmee u bijvoorbeeld uw terras, tuinpaden of entreeopgang kunt creëren met de uitstraling van natuursteen maar de voordelen van beton. Daarnaast kunt u bij hen terecht voor garagevloeren, die stofvrij, naadloos en duurzaam zijn. Ook bieden zij opritbeton aan, wat een onderhoudsvriendelijke oplossing is waarbij plaatselijke zakking niet meer voorkomt. Daarnaast kunt u bij BetonWerkenNederland B.V. terecht voor het storten van verschillende betonconstructies, zoals kunstwerken, viaducten, parkeergarages, waterzuiveringen, bedrijfsvloeren en betonfunderingen. Ze bieden ook specifieke diensten aan, zoals het monoliet afwerken van betonvloeren met accu aangedreven vlindermachines, het leggen van werkvloeren en het aanbrengen van cementgebonden gietvloeren. U kunt BetonWerkenNederland B.V. bereiken op het telefoonnummer 088-0609900.

Wil je weten wat Betonwerken Nederland B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Betonwerken Nederland B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Betonwerken Nederland B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Betonwerken Nederland B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Betonwerken Nederland B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Betonwerken Nederland B.V.

Bezoekers bekeken ook