Bivista Meubelen

Bivista Meubelen is een Meubelwinkel gelegen aan Roelof Brinkstraat 12 in Staphorst.

Meer informatie over Bivista Meubelen in Staphorst

Bivista Meubelen is een meubelwinkel met een uitgebreide collectie meubelen, waaronder eetkamerstoelen met bijpassende tafels, stoere en trendy bankstellen, en diverse woonkamermeubelen. Ze bieden vele mogelijkheden in termen van materialen en meubels. Daarnaast hebben ze verschillende merken in hun assortiment, zoals Just Design, RV design, W&W meubelen en Polipol GmbH. Voor meer informatie en interesse kunnen klanten contact opnemen met Bivista Meubelen. De winkel bevindt zich op Roelof Brinkstraat 12 in Staphorst en is geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag, en op andere tijden op afspraak.

Wil je weten wat Bivista Meubelen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bivista Meubelen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bivista Meubelen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bivista Meubelen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Bivista Meubelen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bivista Meubelen

Bezoekers bekeken ook