BKS Meubelen

BKS Meubelen is een Fabrikant gelegen aan Wethouder Klompstraat 7 in Staphorst.

Meer informatie over BKS Meubelen in Staphorst

BKS Meubelen biedt een veelzijdige collectie massief houten meubelen, van modern tot klassiek, met veel mogelijkheden in maatwerk. Ze produceren diverse meubelen voor de woonruimte, zoals eetkamertafels, kasten, salontafels en dressoirs. Alle meubelen worden met aandacht en van uitstekende kwaliteit geproduceerd. BKS heeft een uitgebreide collectie eiken houten meubelen, die zowel eigentijds modern, stijlvol als landelijk kunnen zijn. Ze bieden verschillende lijnen aan, zoals Ettic, Canyon en Junite, waarmee je jouw interieur op maat kunt creëren. Enkele uitgelichte producten zijn onder andere de Junite wandconcept 30, het Ettic tv-meubel, het Ettic dressoir en de Canyon middelhoge kast. Bij BKS Meubelen kun je je ook inschrijven om op de hoogte te blijven van hun najaarsactie.

Wil je weten wat BKS Meubelen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BKS Meubelen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BKS Meubelen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BKS Meubelen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar BKS Meubelen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BKS Meubelen

Bezoekers bekeken ook