Bloemert IT

Bloemert IT is een Computerondersteuning en -services gelegen aan Wethouder Buitenhuisstraat 2B in Staphorst.

Meer informatie over Bloemert IT in Staphorst

Bloemert IT is een IT-partner die efficiënte IT-oplossingen biedt voor organisaties. Ze bieden verschillende oplossingen, zoals werkplekbeheer waarbij ze het beheer van de werkplekken overnemen en onbeperkt gebruik van de helpdesk bieden voor een vast bedrag per maand. Daarnaast beheren ze als Microsoft Partner licenties en zorgen ze ervoor dat klanten optimaal gebruik kunnen maken van de oplossingen van Microsoft. Ze bieden ook telefonieoplossingen waarmee klanten op kantoor of thuis bereikbaar kunnen zijn op hetzelfde telefoonnummer. Met hun oplossingen van 3CX en Xelion is dit mogelijk. Verder bieden ze IT-beheer op maat, waarbij klanten een vaste IT-specialist hebben op locatie maar toch kunnen profiteren van de kennis van een heel team. Ze hebben ook oplossingen voor internetverbindingen, zoals glasvezel, dsl of kabel. Daarnaast bieden ze securitydiensten aan, waarbij ze de IT-omgeving testen en advies geven voor een optimale beveiliging. Bloemert IT is een IT-partner die zich kenmerkt door regionale betrokkenheid en ontzorgt meer dan 400 organisaties op het gebied van IT, met een team van 20 IT-specialisten verspreid over Staphorst, Nunspeet en Hoogeveen. Ze zijn een groeiende organisatie met uitdagende ambities en hebben vacatures openstaan voor onder andere een ICT Support Engineer, een Netwerk-/Systeembeheerder en een Accountmanager ICT. Klanten kunnen contact opnemen via de helpdesk of één van de vestigingen in St.

Wil je weten wat Bloemert IT verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bloemert IT of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bloemert IT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bloemert IT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Bloemert IT reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bloemert IT

Bezoekers bekeken ook