Bodrix

Bodrix is een IT-consultancy gelegen aan De Witte Bergen 79 in IJhorst.

Meer informatie over Bodrix in IJhorst

Wij bieden wereldwijd digitale adviesdiensten aan bedrijfseigenaren en investeerders om digitale bedrijfs- en IT-strategieën voor de toekomst te creëren. Ons aanbevolen proces begint met de vraag waar u over 6 tot 18 maanden wilt zijn, om zo een gedurfde visie te ontwikkelen van wat er mogelijk is met nieuwe bedrijfsmodellen, technologieën en concurrentiestrategieën, allemaal gedreven door digitale transformatie. Daarnaast bieden wij ook IT-adviesdiensten aan. Heeft uw bedrijf de juiste ondersteuning van uw IT? Wat is de juiste infrastructuur, gebaseerd op de grootte van uw bedrijf? Als uw bedrijf sneller groeit dan uw IT aankan, wat moet u dan doen? Dit zijn enkele van de vraagstukken waarover wij u kunnen adviseren, zodat u zich kunt richten op wat echt belangrijk is voor uw bedrijf. Het advies dat wij geven is persoonlijk, pragmatisch en gericht op de zakelijke belangen van u en uw klanten.

Wil je weten wat Bodrix verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bodrix of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bodrix? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bodrix het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Bodrix reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bodrix

Bezoekers bekeken ook