Boer Staphorst

Boer Staphorst is een Woonwinkel gelegen aan Achthoevenweg 2 in Staphorst.

Meer informatie over Boer Staphorst in Staphorst

In dit artikel gaat het over Boer Wonen, een bedrijf dat gespecialiseerd is in verschillende producten voor thuis. Ze hebben onder andere keukens, badkamers en bouwmaterialen. Het bedrijf heeft ook verschillende services, zoals montageservice en sleutelservice. Daarnaast hebben ze een klantenservice waar je terecht kunt voor vragen over retourneren, bestellen en betalen. Boer Staphorst is een vestiging van Boer en biedt ook een bistro en high tea aan. Het artikel sluit af met de mogelijkheid om je in te schrijven voor de nieuwsbrief van Boer Staphorst.

Wil je weten wat Boer Staphorst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boer Staphorst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boer Staphorst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boer Staphorst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Boer Staphorst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boer Staphorst

Bezoekers bekeken ook