Boerderij Eben Haezer

Boerderij Eben Haezer is een Vakantiewoningverhuur gelegen aan Postweg 2 in Staphorst.

Meer informatie over Boerderij Eben Haezer in Staphorst

Boerderij Eben Haezer is een plek waar het goed boeren is. Op deze boerderij kun je genieten van de geur van vers gemaaid gras en de aanwezigheid van kippen die om je voeten scharrelen. Daarnaast kun je ook luisteren naar het geluid van een pasgeboren kalf dat af en toe van zich laat horen. Het verblijf op boerderij Eben Haezer is een ware verademing, met frisgroene weilanden, grazende koeien en een kakofonie van vogelgeluiden. Daarnaast kun je ’s ochtends genieten van een royaal boerenontbijt. De boerderij biedt verschillende faciliteiten, waaronder groepsaccommodaties, een Bed & Breakfast, een vergaderlocatie en boerderij-uitjes. Of je nu op zoek bent naar rust, inspiratie of vermaak, bij Boerderij Eben Haezer ben je aan het juiste adres. Je kunt contact opnemen door te bellen, langs te komen of een bericht te sturen. Je kunt ook direct reserveren.

Wil je weten wat Boerderij Eben Haezer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boerderij Eben Haezer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boerderij Eben Haezer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boerderij Eben Haezer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Boerderij Eben Haezer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boerderij Eben Haezer

Bezoekers bekeken ook