Boerderijcamping De Stadsgaten

Boerderijcamping De Stadsgaten is een Kampeerterrein gelegen aan Afschuttingsweg 1 i in Rouveen.

Meer informatie over Boerderijcamping De Stadsgaten in Rouveen

Boerderijcamping De Stadsgaten is een ruime en mooie camping gelegen in de natuurrijke omgeving van Hanzestad Hasselt en natuurgebied De Oldematen. De camping heeft zeer ruime standplaatsen en fietsers met een tentje zijn altijd welkom, zonder dat ze van tevoren hoeven te reserveren. De camping is een ideale uitvalsbasis om de Kop van Overijssel te verkennen en wordt omringd door veldbloemen. Daarnaast kunnen gasten ook de nabijgelegen streekdorpen Rouveen en Staphorst verkennen. Op de camping is er een wandelpad door het weiland en zijn er konijnen en kippen aanwezig. Voor de kinderen is er een zandbak, trampoline en schommel. Naast kampeerplekken verhuurt de camping ook een pipowagen en een caravan voor overnachting.

Wil je weten wat Boerderijcamping De Stadsgaten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boerderijcamping De Stadsgaten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boerderijcamping De Stadsgaten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boerderijcamping De Stadsgaten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Boerderijcamping De Stadsgaten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boerderijcamping De Stadsgaten

Bezoekers bekeken ook