Bouwbedrijf De Witte B.V.

Bouwbedrijf De Witte B.V. is een Aannemer gelegen aan Wethouder Timmermanstraat 3 in Staphorst.

Meer informatie over Bouwbedrijf De Witte B.V. in Staphorst

Bouwbedrijf De Witte BV is al meer dan 50 jaar actief in de bouwsector. Sinds de oprichting in 1967 hebben ze in Staphorst en omgeving veel verschillende projecten gerealiseerd, zoals woningen, bedrijfspanden, scholen, kantoren en zorgwoningen. Ze streven ernaar om samen met de klant een op maat gemaakt bouwwerk te creëren waarin comfortabel gewoond en gewerkt kan worden. Enkele recente projecten zijn onder andere de nieuwbouw van een kiosk en een havenpaviljoen op Urk, de uitbreiding en verbouwing van een boerderij tot verzorgd wonen in Exloo, en de nieuwbouw van een huis in Staphorst. Het bedrijf is trots op hun vakmanschap en hoopt u als klant te mogen verwelkomen.

Wil je weten wat Bouwbedrijf De Witte B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bouwbedrijf De Witte B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bouwbedrijf De Witte B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouwbedrijf De Witte B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Bouwbedrijf De Witte B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bouwbedrijf De Witte B.V.

Bezoekers bekeken ook