Bouwbedrijf J. Kooiker & Zn. B.V.

Bouwbedrijf J. Kooiker & Zn. B.V. is een Aannemer gelegen aan Burgemeester Nawijnstraat 4 in Staphorst.

Meer informatie over Bouwbedrijf J. Kooiker & Zn. B.V. in Staphorst

Welkom op onze website! Wij zijn een bouwbedrijf dat al een halve eeuw kwaliteit levert. Sinds onze oprichting in 1948 hebben wij vele projecten gerealiseerd, zoals woningen, boerderijen, kantoren, bedrijfspanden en kelders. Wij hechten veel waarde aan het leveren van kwaliteit en het hebben van een goede relatie met onze opdrachtgevers. Hoewel wij traditioneel bouwen, gaan wij wel met onze tijd mee. Wij maken gebruik van nieuwe materialen en methoden die tijd besparen en een beter resultaat opleveren. Enkele voorbeelden hiervan zijn het snel en exact uitmeten van (beton)werken met Trimble-Robotic-Totalstation, het gebruik van het DOKA bekistings-systeem bij kelderbouw en het "metselen" van muren met ClickBrick bakstenen zonder voeg. Naast woningbouw en utiliteitsbouw zijn wij ook specialist in kelderbouw en kunnen wij u van dienst zijn bij andere betonwerken zoals parkeergarages, bedrijfsvloeren en prefab onderdelen.

Wil je weten wat Bouwbedrijf J. Kooiker & Zn. B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bouwbedrijf J. Kooiker & Zn. B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bouwbedrijf J. Kooiker & Zn. B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouwbedrijf J. Kooiker & Zn. B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Bouwbedrijf J. Kooiker & Zn. B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bouwbedrijf J. Kooiker & Zn. B.V.

Bezoekers bekeken ook