Bouwbedrijf Van Elp BV

Bouwbedrijf Van Elp BV is een Aannemer gelegen aan Burg, Burgemeester Janssenstraat 8 in Staphorst.

Meer informatie over Bouwbedrijf Van Elp BV in Staphorst

Bouwbedrijf Van Elp is een vakkundig bouwbedrijf dat in 2000 is opgericht door Henk van Elp. Het bedrijf is gevestigd aan de Burgemeester Janssenstraat 8 in Staphorst en is uitgegroeid tot een bedrijf met vijf vaste medewerkers en een vaste groep onderaannemers. Ze hebben een bedrijfshal op industrieterrein 'De Baarge', die sinds 2005 de mogelijkheid biedt om in de toekomst verder te groeien. Bouwbedrijf Van Elp richt zich op luchtdicht en duurzaam bouwen en heeft hiervoor een aantal standaardtypen woningen laten ontwerpen door een architect. Naast nieuwbouw kunnen klanten ook bij hen terecht voor verbouw, renovatie en onderhoud. Het bouwbedrijf hecht veel waarde aan luchtdicht bouwen om tocht te voorkomen. Daarnaast delen ze cruciale punten voor duurzaam bouwen, redenen om natuurlijke bouwmaterialen te gebruiken, tips voor verbouwingen en de voordelen van voorbeeldwoningen.

Wil je weten wat Bouwbedrijf Van Elp BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bouwbedrijf Van Elp BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bouwbedrijf Van Elp BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouwbedrijf Van Elp BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Bouwbedrijf Van Elp BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bouwbedrijf Van Elp BV

Bezoekers bekeken ook