Brakke Asbestsanering en Aannemingsbedrijf

Brakke Asbestsanering en Aannemingsbedrijf is een Bouwbedrijf gelegen aan Wethouder Buitenhuisstraat 13 in Staphorst.

Meer informatie over Brakke Asbestsanering en Aannemingsbedrijf in Staphorst

Brakke Asbestsanering BV is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verwijderen van asbesthoudende materialen en asbest besmette gebieden. Ze werken aan bouwwerken, machines en boten. Ze hebben ongeveer 10 medewerkers die elke werkdag bezig zijn met saneringwerkzaamheden. Het bedrijf werkt voornamelijk voor sloopaannemers, montage bedrijven, boeren en particulieren. Ze zijn te bereiken via telefoon of e-mail en pakken elke sanering aan. Het bedrijf heeft ook referenties van een sanering van een woonhuis en een sanering van een ligboxenstal in Staphorst. Ze zijn gevestigd op Wethouder Buitenhuisstraat 13 in Staphorst.

Wil je weten wat Brakke Asbestsanering en Aannemingsbedrijf verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brakke Asbestsanering en Aannemingsbedrijf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brakke Asbestsanering en Aannemingsbedrijf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brakke Asbestsanering en Aannemingsbedrijf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Brakke Asbestsanering en Aannemingsbedrijf reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brakke Asbestsanering en Aannemingsbedrijf

Bezoekers bekeken ook