C. B. Steendijk

C. B. Steendijk is een Huisarts gelegen aan JC Van Andelweg 2a in Staphorst.

Meer informatie over C. B. Steendijk in Staphorst

De huisartsenpraktijk in Staphorst is gevestigd in het Medisch Centrum Staphorst sinds 1 mei 2009. Ze dragen het NHG-keurmerk, wat het kwaliteitskeurmerk is van het Nederlands Huisartsen Genootschap. De praktijk is beoordeeld op basis van landelijk vastgestelde normen. Op de website van de praktijk zijn de contactgegevens te vinden, evenals de telefoonnummers van de verschillende artsen en het spoednummer. Daarnaast is er een patiëntomgeving beschikbaar voor elke arts in de praktijk.

Wil je weten wat C. B. Steendijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van C. B. Steendijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij C. B. Steendijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je C. B. Steendijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar C. B. Steendijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. C. B. Steendijk

Bezoekers bekeken ook