Camping de Veentjes

Camping de Veentjes is een Kampeerterrein gelegen aan Veldhuisweg 9 in IJhorst.

Meer informatie over Camping de Veentjes in IJhorst

Camping de Veentjes is een camping gelegen in het prachtige Reestdal in Overijssel. De camping is omringd door bosrijke gebieden zoals het Carstenbos en landgoed De Nieuwe Strik, en ligt vlakbij de Zwarte Dennen. De camping heeft ook een eigen bos. Er zijn achttien ruime kampeerplaatsen met veel privacy en uitzicht op een bosven of vijver. Als je geen eigen kampeermiddel hebt, kun je ook gebruik maken van de blokhut of safaritent. De camping is geopend tot 29 september 2023 en in 2024 van 15 april tot 21 september. Je kunt contact opnemen met Camping de Veentjes via 06-36532691 of info@campingdeveentjes.nl.

Wil je weten wat Camping de Veentjes verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping de Veentjes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping de Veentjes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping de Veentjes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Camping de Veentjes reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping de Veentjes

Bezoekers bekeken ook