Catermaat

Catermaat is een Winkel gelegen aan Prins Bernhardstraat 40 in Staphorst.

Meer informatie over Catermaat in Staphorst

Catermaat biedt een zorgeloze all-in koffievoorziening op het werk, met hun eigen huismerk Maatkoffie als gespreksopener. Daarnaast bieden ze ook tussendoortjes, koude dranken, soep, zuivel en broodjes uit de automaat voor de juiste energie op het juiste moment. Ook verzorgen ze catering met onder andere broodjes, salades, zuivel en fruit voor een lekkere en verantwoorde lunch. Daarnaast bieden ze duurzame en goed gevulde kerstpakketten aan. Catermaat zorgt voor een prettige omgeving die tot topprestaties prikkelt door een aantrekkelijk en gevarieerd aanbod eten en drinken, afgestemd op de energiebehoefte van medewerkers en leerlingen. Energieke medewerkers en leerlingen presteren beter en daarom vormt hun energiebehoefte het uitgangspunt voor Catermaat. Ze bieden een assortiment aan fysieke en mentale, snelle en duurzame energie op het werk en op school. Daarnaast is er een persoonlijk contact en flexibiliteit bij Catermaat, wat wordt benadrukt door een testimonial van een tevreden klant. Het huismerk Maatkoffie wordt geprezen om het creëren van warme contactmomenten en het zetten van de juiste toon in gesprekken. Catermaat biedt een all-in koffieservice met lekkere koffie, een topautomaat, snelle service en slim beheer. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Cater.

Wil je weten wat Catermaat verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Catermaat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Catermaat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Catermaat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Catermaat reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Catermaat

Bezoekers bekeken ook