Chef Furniture

Chef Furniture is een Meubelmakerij gelegen aan Houtdraaier 17 in Staphorst.

Meer informatie over Chef Furniture in Staphorst

Chef Furniture is een aanbieder van ambachtelijke Suar boomstamtafels. Ze hebben een passie voor het creëren van unieke en natuurlijke interieurproducten. De houten bladen van hun tafels zijn met de hand gemaakt en hebben een eigen identiteit en charme. Naast Suar bladen leveren ze ook andere hardhouten boomstambladen. De tafelbladen kunnen gebruikt worden als eettafel, bureau, vergadertafel of keukenblad. Chef Furniture heeft een grote voorraad verschillende tafelbladen en biedt ook een professionele levering- en montageservice. Klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit en service van Chef Furniture.

Wil je weten wat Chef Furniture verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chef Furniture of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chef Furniture? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chef Furniture het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Chef Furniture reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chef Furniture

Bezoekers bekeken ook