De Breifabriek

De Breifabriek is een Winkel gelegen aan Middenwolderweg 17 in Staphorst.

Meer informatie over De Breifabriek in Staphorst

Breifabriek De Reuver is een familiebedrijf dat al 70 jaar gebreide promotieproducten maakt voor fans in Nederland. Ze kunnen voor elke club, vereniging of bedrijf fanartikelen breien. Het mooie is dat ze op elk product een eigen ontwerp of logo kunnen verwerken, zodat het helemaal aansluit op de wensen van de klant. De producten worden gemaakt met 100% kwaliteitsgarens en HD rondbrei, wat zorgt voor prachtige gebreide producten. Ze garanderen korte levertijden doordat ze rechtstreeks vanuit de fabriek leveren. Breifabriek De Reuver biedt onder andere sjaals, (foute kerst) truien, mutsen, handschoenen en relatiegeschenken aan. Ze denken graag met de klant mee en nodigen hen uit om contact op te nemen voor meer informatie of een offerte op maat.

Wil je weten wat De Breifabriek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Breifabriek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Breifabriek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Breifabriek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar De Breifabriek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Breifabriek

Bezoekers bekeken ook