De Broene Eugte

De Broene Eugte is een Openbaar zwembad gelegen aan J.J. Gorterlaan 6 in Staphorst.

Meer informatie over De Broene Eugte in Staphorst

Zwembad De Broene 'eugte biedt verschillende zwemlessen en aquasportactiviteiten aan. Ze hebben lessen voor zwangerschapszwemmen, baby- en peuterzwemmen en intensieve work-outs in het water. Het zwembad is geschikt voor zowel jong als oud en biedt waterplezier voor iedereen. Daarnaast heeft het zwembad ook nieuws, zoals een vacature voor een zwemonderwijzer/aquasporter en informatie over het Vertrouwenspunt Sport. Voor contactinformatie kun je bellen naar 0522-461895 of mailen naar info@zwembadstaphorst.nl.

Wil je weten wat De Broene Eugte verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Broene Eugte of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Broene Eugte? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Broene Eugte het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar De Broene Eugte reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Broene Eugte

Bezoekers bekeken ook