De Groene Lantaarn

De Groene Lantaarn is een Restaurant gelegen aan Gemeenteweg 364 in Staphorst.

Meer informatie over De Groene Lantaarn in Staphorst

Restaurant De Groene Lantaarn is een prachtige plek waar chef Jarno Eggen zijn creatieve verhaal kan vertellen. Het restaurant is gevestigd in een statig pand dat een eigentijds decor heeft gekregen, met persoonlijke toevoegingen zoals de vroegere skateboards van de chef. Het terras achteraan biedt een hemels uitzicht op de groentetuin en de molen. De contactgegevens van het restaurant zijn Gemeenteweg 364, 7951 PG Staphorst, telefoonnummer 0522-463116 en e-mailadres info@degroenelantaarn.com. Het restaurant is geopend op donderdag, vrijdag en zondag voor lunch en diner, met lunch tot 14.00 uur en diner vanaf 18.00 uur. Op zaterdag is het restaurant alleen open voor diner, vanaf 18.00 uur.

Wil je weten wat De Groene Lantaarn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Groene Lantaarn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Groene Lantaarn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Groene Lantaarn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar De Groene Lantaarn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Groene Lantaarn

Bezoekers bekeken ook