De Kasteelhoeve

De Kasteelhoeve is een Wijnhandel gelegen aan Schotsweg 7 in Staphorst.

Meer informatie over De Kasteelhoeve in Staphorst

Sinds 1999 importeert De Kasteelhoeve kwaliteitswijn van kleine wijnboeren over de hele wereld. Ze bieden een assortiment aan uit verschillende landen, waaronder Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, Duitsland, Slovenië, Oostenrijk, Zuid-Afrika, Chili, Argentinië, Australië en Nieuw-Zeeland. Met meer dan 40.000 tevreden klanten zijn ze gespecialiseerd in het geven van wijnproeverijen bij klanten thuis of op hun bedrijf. Daarnaast zijn klanten welkom op hun hoeve die dateert van 1850. De wijnen worden zelf geïmporteerd en ieder jaar wordt er gezocht naar nieuwe juweeltjes. Klanten zijn erg tevreden en genoten van de proeverijen. De contactgegevens van De Kasteelhoeve zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat De Kasteelhoeve verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Kasteelhoeve of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Kasteelhoeve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Kasteelhoeve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar De Kasteelhoeve reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Kasteelhoeve

Bezoekers bekeken ook