De Levensbron

De Levensbron is een Kerk gelegen aan Esdoornlaan 3 in Rouveen.

Meer informatie over De Levensbron in Rouveen

Jongeren hebben genoten van hun vakantie en nu staat het nieuwe seizoen in de kerk voor de deur. In dit seizoen willen ze samen op zoek gaan naar wie God is en wat Hij voor hen wil betekenen. Daarnaast gaan ze in de week van 24 september langs de deuren met de aardappels en worst actie, waarvan de opbrengst bestemd is voor winterhulp in Oekraïne. Als je niet thuis bent, kun je het bestelformulier vinden in je brievenbus. Op zaterdag 8 juli wordt er ook een motor-toertocht georganiseerd, waarbij er een koffiestop is met wat lekkers. Verder is het mogelijk om kerkdiensten terug te luisteren via de podcast "Geloofsgesprek met..." op Instagram.

Wil je weten wat De Levensbron verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Levensbron of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Levensbron? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Levensbron het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar De Levensbron reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Levensbron

Bezoekers bekeken ook