De Mama Trainer

De Mama Trainer is een Fitnessprogramma gelegen aan in .

Meer informatie over De Mama Trainer in

Als postpartum specialist helpt de Mama Trainer vrouwen met klachten en herstel na de bevalling. Ze kijkt naar het hele lichaam, inclusief houding, spierfunctie, botstructuur, mentaal welzijn, ademhaling en voeding, om de oorzaak van de klachten te vinden. Hierdoor kunnen 98% van haar klanten zonder pijn verder en beter herstellen na de zwangerschap en bevalling. Ze biedt een gratis gesprek aan om te bepalen welk traject het beste bij jou past. Daarnaast heeft ze ook een online diastase herstel traject en een postpartum talk waarin ze informatie geeft over herstel na de bevalling en andere postpartum klachten. Je kunt haar volgen op Instagram en contact met haar opnemen voor meer informatie.

Wil je weten wat De Mama Trainer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Mama Trainer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Mama Trainer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Mama Trainer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar De Mama Trainer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Mama Trainer

Bezoekers bekeken ook