De Rank

De Rank is een Kerk gelegen aan Ebbinge Wubbenlaan 41a in Staphorst.

Meer informatie over De Rank in Staphorst

Welkom op de website van de hervormde gemeente 'De Rank' in Staphorst. Deze jonge en gastvrije gemeente staat centraal in de ontmoeting met God en elkaar. Op de website vind je informatie over de geschiedenis, identiteit en organisatie van de gemeente, evenals het laatste nieuws. Als je contact wilt opnemen met de kerk, een predikant of onze scriba, kun je terecht bij de contactgegevens. Er wordt een kerkdienst gehouden op woensdag 1 november 2023, waarbij ds. J. Schipper zal spreken in het kader van Dankdag. Je kunt ook de kerkdiensten beluisteren via de website. Er zijn verschillende activiteiten gepland, waaronder een infoavond over het Puberbrein op 30 oktober, een Sinterklaasactie van Welzijn Staphorst en een gemeenteavond op 1 november. De kerkenraad nodigt iedereen van harte uit om deel te nemen aan deze gemeenteavond na de Dankdagdienst. Daarnaast is er op 4 november een jeugdactiviteit en op 6 november wordt er een inzamelingsactie gehouden voor statiegeldflessen en blikjes.

Wil je weten wat De Rank verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Rank of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Rank? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Rank het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar De Rank reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Rank

Bezoekers bekeken ook