De Theetoko

De Theetoko is een Theewinkel gelegen aan Gemeenteweg 38 in Staphorst.

Meer informatie over De Theetoko in Staphorst

Groene thee is een populaire drank die al eeuwenlang in het verre Oosten wordt gedronken vanwege de gezondheidsvoordelen. Ook in het westen is groene thee steeds meer in beeld gekomen, dankzij honderden wetenschappelijke studies die de bijzondere inhoudsstoffen en eigenschappen ervan hebben aangetoond. De kwaliteit van de theeblaadjes bepaalt de gezondheidsbevorderende eigenschappen van groene thee, en de Tze Tji Chun Chinese groene thee wordt beschouwd als de 'Rolls Royce' onder de groene theesoorten. Deze thee bevat veel antioxidanten die ons lichaam beschermen tegen vrije radicalen en ongewenste oxidatieprocessen. Het is belangrijk om minimaal drie koppen groene thee per dag te drinken en te blijven gebruiken, zelfs als je al een goede gezondheid hebt. Bij Theetoko in Staphorst kun je terecht voor Chinese groene thee en ze hebben ook maandelijkse acties. Het adres is Gemeenteweg 38, 7951 CN Staphorst en je kunt contact opnemen via 06-13942699 of info@theetoko.nl. De openingstijden zijn op dinsdag van 9.00 tot 11.30 uur, op donderdag van 13.30 tot 16.30 uur, en op afspraak.

Wil je weten wat De Theetoko verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Theetoko of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Theetoko? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Theetoko het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar De Theetoko reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Theetoko

Bezoekers bekeken ook