Dirks Bouwbedrijf

Dirks Bouwbedrijf is een Bouwbedrijf gelegen aan Oude Rijksweg 115A in Staphorst.

Meer informatie over Dirks Bouwbedrijf in Staphorst

Bouwbedrijf Dirks uit Staphorst is een betrouwbare partner in nieuwbouw, verbouw en renovatie. Ze zijn gepassioneerd in hun vak en streven ernaar om uw wensen en behoeften centraal te stellen. Met 15+ jaar ervaring bieden ze kwaliteit, vakmanschap en een persoonlijke benadering. Ze zijn voornamelijk actief in regio Staphorst, Meppel en Zwolle, maar bieden ook oplossingen buiten deze regio. Bouwbedrijf Dirks heeft expertise en ervaring in het realiseren van nieuwbouwprojecten, het verbouwen van woningen en het renoveren van bestaande panden. Ze hebben recente projecten afgerond in Nijeveen, Wolvega en Hoogeveen. Bouwbedrijf Dirks staat bekend om zijn doortastende aanpak en biedt vakmanschap en kwaliteit op het gebied van verbouwingen, nieuwbouw en renovaties. Ze bouwen veilig met de nieuwste technieken en materialen.

Wil je weten wat Dirks Bouwbedrijf verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dirks Bouwbedrijf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dirks Bouwbedrijf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dirks Bouwbedrijf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Dirks Bouwbedrijf reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dirks Bouwbedrijf

Bezoekers bekeken ook