Doomijn Kinderopvang Stippestap

Doomijn Kinderopvang Stippestap is een Kinderopvang gelegen aan JC Van Andelweg 4 in Staphorst.

Meer informatie over Doomijn Kinderopvang Stippestap in Staphorst

Buitenschoolse opvang Stippestap is een plek waar kinderen altijd kunnen genieten. Het vaste team van leidsters zorgt ervoor dat elke dag anders is en dat er altijd genoeg te beleven is, zowel binnen als buiten. Daarnaast werken ze samen met basisschool de Berkenhorst en de Christelijke Nationale school. De opvang is gevestigd aan de J.C. van Andelweg 4 in Staphorst en is te bereiken via telefoonnummer (0522) 46 85 75 of via bso.stippestap@doomijn.nl. Op deze locatie kunnen kinderen ook leren sushi maken, timmeren en knutselen met hout, en oud apparatuur uit elkaar halen. Er werken onder andere leidsters genaamd Joyce, Bianca, Anne-Marleen en Pauline, die ooit vanuit de gehandicaptenzorg zijn overgestapt naar de buitenschoolse opvang. Bij Doomijn is het ook mogelijk om te werken in de kinderopvang met een buitenlands diploma, en ze bieden stages aan waarbij je ontdekt dat kinderopvang meer is dan alleen luiers verschonen. Wil je werken op een kinderdagverblijf, peuteropvang of buitenschoolse opvang? Dan is Doomijn misschien wel de plek voor jou. En als laatste kun je bij Doomijn terecht voor praktische tips, inspiratie en persoonlijke verhalen, zodat je altijd op de hoogte blijft.

Wil je weten wat Doomijn Kinderopvang Stippestap verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Doomijn Kinderopvang Stippestap of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Doomijn Kinderopvang Stippestap? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Doomijn Kinderopvang Stippestap het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Doomijn Kinderopvang Stippestap reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Doomijn Kinderopvang Stippestap

Bezoekers bekeken ook