Dorpskerk Hersteld Hervormde Gemeente (HHK) Staphorst

Dorpskerk Hersteld Hervormde Gemeente (HHK) Staphorst is een Hervormde kerk gelegen aan Gemeenteweg 52 in Staphorst.

Meer informatie over Dorpskerk Hersteld Hervormde Gemeente (HHK) Staphorst in Staphorst

De website van de Hersteld Hervormde Gemeente te Staphorst heet bezoekers welkom. Op de website zijn verschillende secties te vinden, waaronder informatie over de diensten, het luisteren naar kerkdiensten, het bestellen van boeken en actuele informatie. Onder de actuele informatie zijn onder andere meditaties, jeugdavonden, gevonden voorwerpen, bouwplannen voor Kerkzicht, een leesgroep voor het boek 'Redelijke Godsdienst', een bijbelstudie-uurtje en een werkgroep genaamd 'Ter hulpe' te vinden. Daarnaast is er ook een agenda beschikbaar op de website. Het bezoekadres van de Hersteld Hervormde Kerk is Gemeenteweg 53, 7951 CD Staphorst.

Wil je weten wat Dorpskerk Hersteld Hervormde Gemeente (HHK) Staphorst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dorpskerk Hersteld Hervormde Gemeente (HHK) Staphorst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dorpskerk Hersteld Hervormde Gemeente (HHK) Staphorst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dorpskerk Hersteld Hervormde Gemeente (HHK) Staphorst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Dorpskerk Hersteld Hervormde Gemeente (HHK) Staphorst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dorpskerk Hersteld Hervormde Gemeente (HHK) Staphorst

Bezoekers bekeken ook