Duntep B.V.

Duntep B.V. is een Huizenbouwer gelegen aan Wethouder Wassebaliestraat 10 in Staphorst.

Meer informatie over Duntep B.V. in Staphorst

Duntep is een chaletbouwer gevestigd in Staphorst, Nederland. Ze bieden chalets en mantelzorgwoningen in verschillende modellen aan, van L-vormige bungalows tot rietgedekte vakantiewoningen. Ze hebben ook opties voor zowel particuliere chalets als complete zakelijke series. Duntep heeft een showroom waar klanten hun chalet kunnen samenstellen en materialen kunnen kiezen, zoals isolatie en gevelbekleding. Het productieproces wordt zorgvuldig gedaan door vakmensen, en Duntep verzorgt ook het transport van de chalets naar de gewenste locatie. Ze bieden ook service en onderhoud aan na de oplevering. Klanten zijn tevreden met de kwaliteit van de mobiele bungalows en waarderen dat Duntep meedenkt en betrouwbaar is. Een mantelzorgwoning van Duntep wordt beschouwd als een echte uitkomst. Potentiële klanten kunnen een brochure aanvragen en de showroom bezoeken om inspiratie op te doen en meer te weten te komen over de verschillende materialen en opties.

Wil je weten wat Duntep B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Duntep B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Duntep B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Duntep B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Duntep B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Duntep B.V.

Bezoekers bekeken ook