Engel B.V.

Engel B.V. is een Containerservice gelegen aan D' Olde Dijk 11 in Staphorst.

Meer informatie over Engel B.V. in Staphorst

Aannemersbedrijf Engel B.V., opgericht in 1965, is gespecialiseerd in grondverzet, bestrating, riolering en sloopwerken. Ze werken samen met woningcorporaties, gemeenten en aannemers, maar ook bedrijven en particulieren kunnen hun diensten inschakelen. Het bedrijf biedt diverse diensten aan op het gebied van grondwerk, straatwerk en sloopwerk. Daarnaast hebben ze ook gespecialiseerde projecten waar je meer over kunt lezen. Ook kun je bij hen containers huren voor afval. Voor meer informatie kun je contact met hen opnemen via de verstrekte contactgegevens.

Wil je weten wat Engel B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Engel B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Engel B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Engel B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Engel B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Engel B.V.

Bezoekers bekeken ook