Family Fit Staphorst

Family Fit Staphorst is een Sportschool gelegen aan Wethouder Timmermanstraat 7b in Staphorst.

Meer informatie over Family Fit Staphorst in Staphorst

Bij sportschool Family Fit in Staphorst kun je terecht voor verschillende vormen van fitness. Ze bieden unieke manieren van fitness aan en je kunt ook persoonlijke begeleiding krijgen. Een populaire optie is de Milon Cirkel, een combinatie van volautomatische kracht- en cardiotoestellen waarmee je in slechts 35 minuten je hele lichaam traint. Daarnaast bieden ze ook Indoor Survival aan, een nieuwe sportsensatie met onder andere survival, een ninja warriors training en een obstacle course racing. Leden zijn enthousiast over Family Fit en vinden de persoonlijke begeleiding en aangename sfeer ideaal om te sporten en te ontspannen. Family Fit biedt een gratis proefweek aan, dus het is zeker de moeite waard om het zelf te ervaren.

Wil je weten wat Family Fit Staphorst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Family Fit Staphorst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Family Fit Staphorst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Family Fit Staphorst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Family Fit Staphorst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Family Fit Staphorst

Bezoekers bekeken ook