Fieten Olie

Fieten Olie is een Tankstation gelegen aan Wethouder Kuijersstraat 2 in Staphorst.

Meer informatie over Fieten Olie in Staphorst

Bij Fieten Olie kunt u niet alleen terecht voor verschillende soorten brandstof, maar ook voor brandstoftanks en bijbehorende onderdelen. Daarnaast bieden zij een handige tank- en laadpas aan, waarmee u voordelig kunt tanken bij alle Fieten Olie tankstations of uw auto kunt opladen bij een van de 450.000 laadpunten in heel Europa. Deze pas kost slechts €5,- per jaar en heeft vele voordelen. Fieten Olie heeft in totaal 63 tankstations, waarvan zes met een shop. De overige 56 locaties zijn onbemand. Daarnaast hebben zij nog bijna 300 gastlocaties door heel Nederland. Ook verkopen zij AdBlue, een additief dat de CO2-uitstoot van dieselvoertuigen vermindert. Bijna al hun locaties bieden de mogelijkheid om voordelig AdBlue te tanken, zowel in bulk als in kleinverpakkingen.

Wil je weten wat Fieten Olie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fieten Olie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fieten Olie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fieten Olie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Fieten Olie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fieten Olie

Bezoekers bekeken ook