Garage Boer

Garage Boer is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Heerenweg 54 in IJhorst.

Meer informatie over Garage Boer in IJhorst

Garage Eddie Boer in IJhorst is de plek waar je moet zijn voor al het onderhoud aan je auto. Of het nu gaat om een kleine reparatie, een grote beurt of een APK-keuring, zij zorgen ervoor dat je weer snel op weg kunt. Daarnaast hebben ze ook een aanbod van tweedehands auto's, dus als je toe bent aan een nieuwe auto, kunnen zij je daar ook bij helpen. Garage Eddie Boer heeft onlangs hun huisstijl vernieuwd met een nieuw logo en een nieuwe website. Dus als je auto onderhoud nodig heeft of als je op zoek bent naar een andere auto, ben je bij Garage Eddie Boer aan het juiste adres.

Wil je weten wat Garage Boer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Garage Boer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Garage Boer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Garage Boer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Garage Boer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Garage Boer

Bezoekers bekeken ook