Garage71

Garage71 is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Houtdraaier in Staphorst.

Meer informatie over Garage71 in Staphorst

Mischa Bauman biedt technische ondersteuning en data-analyse op locatie over de hele wereld. Hij heeft 25 jaar ervaring opgedaan op Track Days en heeft veel ervaring in verschillende race disciplines. Samen met zijn professionele team werkt hij hard om de beste ervaring te bieden en de rijprestaties te verbeteren. Ze bieden circuitondersteuning, uitlijning en data-analyse, testbank, setup op een 2WD, motorafstemming en prestatie-upgrades. Er zijn positieve reviews van klanten die dankbaar zijn voor de steun tijdens het bouwen van hun sportauto. Mischa Bauman is ook gespecialiseerd in het keuren van kentekens in Engeland. Hij heeft veel auto's in Engeland op kenteken gezet en heeft ervaring om dit goed te doen. Daarnaast zijn er lopende en afgeronde projecten, zoals de MNR Vortx RT met een Honda K20A motor en een Porsche met elektrische aandrijving. Het bedrijf is ook op zoek naar uitbreiding van het team en toont interesse in in-wheel elektrische motortechnologie. Garage71 is al lang bekend in de sportwagenwereld en biedt verschillende diensten, waaronder het bouwen van motoren, tuning en styling van auto's. Ze delen graag hun ervaring en productkennis en verwelkomen klanten met custom classic auto's en handgebouwde auto's.

Wil je weten wat Garage71 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Garage71 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Garage71? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Garage71 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Garage71 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Garage71

Bezoekers bekeken ook