Gereformeerde Kerk

Gereformeerde Kerk is een Kerk gelegen aan Korte Kerkweg 2 in Rouveen.

Meer informatie over Gereformeerde Kerk in Rouveen

In onze gemeente zijn er verschillende activiteiten en evenementen waar u aan kunt deelnemen. U kunt bijvoorbeeld een bijdrage leveren via de digitale collecte. Daarnaast is er de Dankdagactie en de Rondgangcollecte. We zijn ook benieuwd naar uw lievelingslied. Verder is er de bevestiging en intrede van ds. Rodenburg en is er een warm thuis voor hem geregeld. Er zijn ook verschillende avonden, zoals de Avond Moderne Profeten en de Zangavond naar de Zondag. Voor de jeugd is er Rock Steady en er zijn ook bidstonden en andere activiteiten, zoals een breimiddag en een seniorenmiddag. Tot slot kunt u zich aanmelden voor onze wekelijkse nieuwsbrief, maar dit is alleen voor leden van onze kerk.

Wil je weten wat Gereformeerde Kerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gereformeerde Kerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gereformeerde Kerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gereformeerde Kerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Gereformeerde Kerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gereformeerde Kerk

Bezoekers bekeken ook