Gkv Staphorst

Gkv Staphorst is een Gebedshuis gelegen aan Churchilllaan in Staphorst.

Meer informatie over Gkv Staphorst in Staphorst

Welkom op de website van de Nederlandse Gereformeerde Kerk Staphorst. Hier vindt u informatie over de gemeente, onze geloofsovertuiging en de kerkdiensten. U bent van harte uitgenodigd om een kijkje te nemen op onze website en we hopen u ook te mogen begroeten tijdens een van onze diensten. De kerkdiensten kunnen ook via een livestream worden gevolgd. Daarnaast kunt u alle kerkdiensten live beluisteren via internet en ook achteraf terugluisteren. Wat is geloof eigenlijk? Lees meer om daarachter te komen.

Wil je weten wat Gkv Staphorst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gkv Staphorst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gkv Staphorst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gkv Staphorst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Gkv Staphorst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gkv Staphorst

Bezoekers bekeken ook