Het aanleggen van een stroomkabel tracé tussen Staphorst en Rouveen vanaf de Oude Achthoevenweg via de J.J. Gorterlaan en Scholenweg naar de Oude Rijksweg ter hoogte van huisnummer 446.

DeStaphorstgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Het aanleggen van een stroomkabel tracé tussen Staphorst en Rouveen vanaf de Oude Achthoevenweg via de J.J. Gorterlaan en Scholenweg naar de Oude Rijksweg ter hoogte van huisnummer 446..

Meer informatie over deze bekendmaking:

Tussen Staphorst en Rouveen vanaf Achthoevenweg via JJ. Gorterlaan en Scholenweg naar Oude Rijksweg ter hoogte van huisnummer 446, het aanleggen van een stroomkabel tracé (verzonden 10 januari 2024/Z47660)Binnen 6 weken na verzenddatum kunnen belanghebbenden tegen dit besluit een schriftelijk en gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders. Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van het besluit niet.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deStaphorstgids.nl op 17-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Staphorst, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deStaphorstgids.nl
Redactie deStaphorstgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Staphorst
  2. gmb-2024-25693

Gerelateerde berichten