Het verwijderen van telecomkabels in verband met het slopen van woningen, ter hoogte van Koningin Julianastraat 79 te Staphorst

DeStaphorstgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Het verwijderen van telecomkabels in verband met het slopen van woningen, ter hoogte van Koningin Julianastraat 79 te Staphorst.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Staphorst-Koningin Julianastraat 79 ter hoogte van, het verwijderen van telecomkabels in verband met het slopen van woningen (verzonden 12 januari 2024/Z48144)Binnen 6 weken na verzenddatum kunnen belanghebbenden tegen dit besluit een schriftelijk en gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders. Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van het besluit niet.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deStaphorstgids.nl op 26-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Staphorst, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deStaphorstgids.nl
Redactie deStaphorstgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Staphorst
  2. gmb-2024-29483

Gerelateerde berichten