GMB

GMB is een Aannemer gelegen aan Poeleweg 11 in IJhorst.

Meer informatie over GMB in IJhorst

GMB is een veelzijdig bedrijf dat zich bezighoudt met het realiseren en renoveren van verschillende projecten zoals dijken, haventerreinen, rioleringen en waterzuiveringsinstallaties. Ze verwerken ook slib van rioolwaterzuiveringsinstallaties in hun eigen fabrieken. Ze werken samen met verschillende opdrachtgevers, van overheden tot ondernemingen, om zowel grote als kleine uitdagingen aan te gaan. Op de website van GMB kun je ontdekken hoe ze deze uitdagingen aangaan. Daarnaast organiseert GMB evenementen en hebben ze een mensgerichte cultuur. Ze hebben ook verschillende referenties, waaronder dijkversterking in Vianen en spoelwaterverwerking in Culemborg.

Wil je weten wat GMB verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van GMB of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij GMB? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je GMB het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar GMB reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. GMB

Bezoekers bekeken ook