Goed Drukwerk

Goed Drukwerk is een Winkel gelegen aan Gemeenteweg 32 in Staphorst.

Meer informatie over Goed Drukwerk in Staphorst

De tekst beschrijft de algemene voorwaarden van Goed-Drukwerk.nl. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van het bedrijf. De opdrachtgever wordt aangeduid als "de wederpartij" en als het een consument betreft, wordt deze specifiek genoemd als "de consument". Andere voorwaarden maken alleen deel uit van de overeenkomst als beide partijen hier schriftelijk mee akkoord gaan. Mondelinge afspraken worden pas bindend nadat ze schriftelijk zijn bevestigd. Aanbiedingen, offertes en prijslijsten van de gebruiker zijn vrijblijvend, tenzij er een termijn voor aanvaarding is opgenomen. De prijzen zijn exclusief BTW en andere kosten, tenzij anders vermeld. De gebruiker heeft het recht om kosten in rekening te brengen voor de aanbieding of offerte. Bij prijsverhogingen heeft de consument het recht om de overeenkomst binnen 3 maanden te ontbinden. Indien nodig kan de gebruiker werkzaamheden of leveringen door derden laten verrichten. De wederpartij moet alle benodigde gegevens tijdig en correct verstrekken en de gebruiker zal deze vertrouwelijk behandelen. De gebruiker draagt zorg voor de opslag van gegevens, tenzij er sprake is van opzet of bewuste roekeloosheid. Het honorarium kan op basis van een vast bedrag of het aantal bestede uren worden berekend.

Wil je weten wat Goed Drukwerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Goed Drukwerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Goed Drukwerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Goed Drukwerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Goed Drukwerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Goed Drukwerk

Bezoekers bekeken ook