H Bloemert Autos

H Bloemert Autos is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Industrieweg 30 A in Staphorst.

Meer informatie over H Bloemert Autos in Staphorst

H Bloemert Auto's is een familiebedrijf in Staphorst met meer dan 30 jaar ervaring en passie voor auto's. Ze bieden voornamelijk mooie, jonge en compleet uitgeruste auto's aan, voornamelijk van Duitse merken zoals Volkswagen, Audi en BMW. Deze auto's worden zorgvuldig geselecteerd en geïmporteerd en zijn aantoonbaar dealer onderhouden. Daarnaast biedt het bedrijf 6 maanden garantie op alle auto's, tenzij anders vermeld. Ook is het mogelijk om uw huidige auto in te ruilen en kunnen zij de financiering voor u regelen. U kunt vrijblijvend langskomen of contact opnemen voor meer informatie. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. Het bedrijf is op zondag gesloten, maar afspraken buiten deze tijden zijn mogelijk.

Wil je weten wat H Bloemert Autos verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van H Bloemert Autos of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij H Bloemert Autos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je H Bloemert Autos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar H Bloemert Autos reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. H Bloemert Autos

Bezoekers bekeken ook