H.J. Kuiers

H.J. Kuiers is een Aannemer gelegen aan Oude Rijksweg 419a in Rouveen.

Meer informatie over H.J. Kuiers in Rouveen

H.J. Kuiers Verbouw is een bouwbedrijf dat al meer dan 20 jaar actief is in het realiseren van allerlei bouwprojecten, van kleine aanpassingen tot complete nieuwbouw. Ze bieden advies en denken graag mee over de beste oplossing voor uw wensen. Daarnaast zijn ze een erkend leerbedrijf waar ze hun ervaring en vakmanschap kunnen overdragen aan startend bouwtalent. U kunt contact met hen opnemen voor een vrijblijvend gesprek of om een offerte aan te vragen. Ze bieden diverse diensten aan, zoals nieuwbouw, verbouw en onderhoud. Ze hebben ook een portfolio met projecten zoals het verbouwen van een woonhuis, het aanbouwen van een bijkeuken en het veranderen van een carport. Daarnaast hebben ze referenties van verschillende projecten, zoals een verbouwing van een tussenwoning in Zwolle en het maken van veranda's. Als u geïnteresseerd bent, kunt u vrijblijvend contact met hen opnemen via het contactformulier op hun website.

Wil je weten wat H.J. Kuiers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van H.J. Kuiers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij H.J. Kuiers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je H.J. Kuiers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar H.J. Kuiers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. H.J. Kuiers

Bezoekers bekeken ook